De îngrijire a părului de sex masculin

Sampon, balsam, masaj păr și vizite regulate la stilist sunt acum foarte frecvente într-un entuziast populația de sex masculin pe care doriți să aibă grijă de părul foto27tău să-l păstrați sănătos și de a proiecta o imagine, radiant și fără cusur.

Păr sănătos, sfaturi pentru ingrijirea parului de sex masculin

De ce cade părul?

Părul, subiect de interes masculin

Deși, uneori, nu-l arate în mod deschis, oamenii de azi au mare interes în menținerea unui aspect estetic și atractiv, astfel încât, în plus față de tăierea părului, ei recurg la produse și metode odată considerat „exclusiv” pentru femei.

Parul este unul dintre cele mai importante care servesc, participarea la timp (este recomandat să fie la fiecare două luni) pentru estetica si coafura, alege produse de curățenie, modelare și de o coafura în funcție de nevoile dumneavoastră, sau de a cumpara vopsele si tratamente de par pentru barbati.

Desigur, în fiecare zi, există lucruri noi, de a învăța despre îngrijirea personală, și de aceea vom prezenta acest ghid de consiliere, adresate bărbaților, pentru a-și menține mândru de păr în stare perfectă.

Mai întâi de toate, masina de spalat

Cred despre cum vă spălați părul tău poate părea inutilă, dar, ca multe sarcini care sunt efectuate automat, este important să pauză pentru un moment pentru a vedea dacă este făcut în mod corespunzător sau nu.

Primul este alegerea sampon este de bună calitate și a căror formulă corespunde naturale de tipul de păr: uscat, gras, normal sau parul vopsit; frecvența utilizării lor depinde de faptul dacă este gras sau uscat, pentru că în acest din urmă caz, nu este recomandat să-l spele de zi cu zi, dar la fiecare trei zile. Ca mulți nu-mi place acest tip de vamă, se poate recurge la formule create pentru utilizarea frecventă.

Alte recomandări pentru îngrijirea părului pentru bărbați:

  • Oferă masaj moale păr timp de câteva minute pentru a încuraja furnizarea de sange la nivelul scalpului.
  • Dacă se aplică balsam, nu pe sfaturi, nu pe scalp. Dacă-ți taie părul este scurt, probabil că nu va avea nevoie de acest produs.
  • Asigurați-vă că să clătiți bine cu apă ușor cald, pentru că apa caldă deschide porii și facilitează pierderea parului.
  • Amintiți-vă să clătiți bine pentru a preveni parul arata plictisitoare și zdrobit.

Masaj capilare

Această tehnică constă în separarea capului de craniu pentru a terminatiilor nervoase din regiune de a fi liber de tensiune și de a facilita circulația sângelui, astfel încât ajută părul să rămână puternic, sănătos și fără probleme de toamna. Să-l realizeze trebuie să fie luate de la următoarele considerente:

Întotdeauna se facă ușor și ușurința, nu brusc.

Începe prin ceafă, cu ajutorul degetelor în mișcări circulare, exercitând o ușoară presiune crescătoare și apoi descrescătoare.

Continuă în același mod cu zona centrală a capului în față.

Cu mâinile pe părțile laterale ale capului, sprijină degetele sub urechi si masaj cu celelalte degete într-o formă circulară, și a coborât spre părți de a lua de pe mugurii din timp în timp.

foto28

Continuând cu intrări până simți cum circulă sângele; veți observa acest lucru prin schimbarea de temperatură, care va fi mai mare decât la început.

Generalizează masaj prin presare cu sfaturi de toate degetele, pentru a trece la nivelul scalpului raport cu craniul.

În cele din urmă, mai ușor, ruleaza lungimea de la cap în jos la gât și umeri.

Împotriva matreata enervant

Pentru mai multe, pentru a evita, matreata insistă fi instalat pe umerii oamenilor. De ce am matreata? Există o serie de motive, cum ar fi stresul, uscaciune, lipsa de unele fundamentale substanțe în organism (zinc, vitamina B, beta-caroten) și prezența de ciuperci microscopice (Pityrosporum ovale), factori care determina glandele sebacee nu mai funcționează normal, și scalp pierde straturile superioare ale țesutului (descuamare) în mod excesiv; aceste bucăți de piele sunt în scădere pe haine. În plus față de necesitatea de a menține o dieta care este extrem de echilibrată, există numeroase produse pentru a combate matreata; utilizarea acestuia ar trebui să fie constantă, până când problema dispare.

Temut de pierderea parului

Parul este reînnoită permanent, astfel încât există perioade în care cade, altul care crește și câteva în care rămâne stabil; acesta este motivul pentru mulți oameni vin să fie alarmat de pierdere a parului fara motiv.

Ceea ce este sigur este faptul că se estimează că pierdem între 50 și 100 de fire de par pe zi, și atunci când picătură depășește acești parametri, trebuie acordată atenție pentru a evita ca să continue, cu excepția cazului când cauza este ereditara, care încă nu a fost capabil de a fi controlat.

Atunci când nu este factori genetici, principalele cauze de pierdere a parului sunt: anemie, sarcina, lipsa de zinc, circulație slabă, un deficit funcțional al glandei tiroide și de stres, printre altele. În toate aceste cazuri, parul va recupera cu tratament și produsele potrivite, precum și cu o dietă bogată în vitaminele a, H si B complex; acestea sunt ideale cereale, fasole, verdeturi, germeni de grâu și drojdie de bere.

Să ne amintim că nu există miracole în cazuri de pierdere a parului din cauze ereditare, dar poate fi întârziată prin acest proces; dacă problema este atacat ca primele simptome apar, sub supraveghere medicală, eforturile vor da cele mai bune rezultate.

Sperăm că aceste sugestii vor servi pentru a face parul sa arate radiant, primul pas pentru tine sunt sigur de imaginea ta și de a conserva, mai întâi de toate, un păr sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *